Fine høstturer med 6. klasse

I høst har 6. klasse vært på to fine turer. Da været var på sitt beste pakket vi sekken og ble kjørt med skolens buss til to fine turmål.

Tønsberg tønne var målet for første turen i fantastisk vær. Vi kunne kjenne solen varmet og det var helt vindstille. Å komme fram til den lille toppen ved Tønsberg tønne var kjempefint. God utsikt og spennende svaberg å utforske. På stranden Strandvika slo vi leir, og 6. klasse disket opp med de deiligste retter på bålet.

Neste tur, et par uker senere, dro vi til Flautangen. Været var også denne dagen helt fantastisk. På denne stranden fikk elevene utforske livet og det man finner i strandkanten, og det ble tid til lek i skogen. Også her ble det laget mye god mat på bålet.

Nå venter 6. klasse på at været skal bli like fint slik at vi kan ha en ny tur-torsdag:)

Tove Kristin Brandsæter, kontaktlærer i 6. klasse