Hjemmeskole og unntakstilstand

12. mars stengte alle landets skoler på grunn av Koronapandemien. Det gjorde Moe skole også. Noen felte tårer, mens andre jublet da de forsto at skolen skulle stenges for normal drift.

Vi er nå på den fjerde uka med hjemmeskole og annerledesdager.

I fjerde klasse har alle elevene et møte med kontaktlærer hver dag på Teams. Der får de se og høre hverandre, høre en liten morgenandakt, snakke om dagens oppgaver, og av og til leke litt.

Henteleken og Kims lek går det fint an å leke over videokonferanse. Det går til og med an å synge bursdagssangen, selv om det høres veldig rart ut. Men det er klart at vi må synge når noen har bursdag!!!

Rett før skolene stengte, lærte vi i fjerde klasse om Noah og Guds pakt med menneskene. Vi lærte at regnbuen er et symbol på at Gud aldri skal forlate oss. Vi har, som mange andre barn i landet vårt, tegnet fargerike regnbuer med påskriften «Alt blir bra» Vi liker å tenke at vi ikke er alene, men sammen skal vi greie dette, og med Gud som vår Far, så vil det gå bra!

Vi gleder oss til skolene åpner igjen!!!

Hilsen fjerde klasse på Moe!