Spennende arbeidsuke

9. klasse rakk akkurat å gjennomføre arbeidsuka før hjemmeskolen begynte. Hele uke 10 fikk de til sammen prøve mange ulike yrker.

De fikk verdifull erfaring med å delta i arbeidslivet. Noen fikk en smak av hvordan det er å være snekker, elektriker, butikkansatt, lærer både i skole og barnehage, baker, veterinær, brannkonstabel og servitør.

Disse erfaringene deler vi for tiden med hverandre på Teams hvor elevene viser presentasjonene i vårt daglige, digitale klasserom og forteller om hvordan uka var. Som del av faget utdanningsvalg, har de også funnet ut hva slags utdanning som kvalifiserer for yrket. De fleste likte seg godt; noen kan tenke seg en framtid i dette yrket mens andre fant ut at dette ikke er noe å satse på.

Marianne Simonsen, kontaktlærer