Tur til Flautangen og Tusenfryd

I juni har 10. klasse vært på to fine turer sammen på tampen av ungdomsskoletiden.

Den første turen var en overnattingstur til Flautangen på Østerøya. På Flautangen var det et stort friområde med både strand, svaberg, skog og slette, og elevene sov i hengekøye eller gapahuk. Det var kort vei ned til stranden der en kunne bade, og elevene fikk flere fisk. Terje hentet også båten sin, så flere av guttene fikk prøvd seg på vannski. På kvelden ble det bestilt pizza, og vi koste oss med sol, fotball, kortspill og solnedgang.

Den neste turen gikk til Tusenfryd. Elevene dro med buss og fikk være i parken helt til den stengte. Flere av elevene kastet seg på de mest intense attraksjonene som Spinspider og Speedmonster. Andre nøt en fin dag i parken med sol, pizza og is. Med over 30 grader, var de fleste glade for vannaktiviteter som elveracing og Tømmerstupet.

Det ble to fine turer, med gode minner som en kan ta med seg og se tilbake på når tiden på Moe skole nå er forbi.

Trine Hermundsplass